Leiderschapsontwikkeling

Management Development

Wil je in je organisatie de leidinggevenden verder ontwikkelen? Managers van de toekomst leiden we op in Management Development trajecten op maat. Zodat zij de toekomststrategie van de organisatie waar kunnen maken en de uitdagingen die zich dan aandienen aan kunnen.
> Lees verder

Training waarderend leiderschap

Op zoek naar handvatten om samen met je team - met passie en plezier - prestaties te leveren?
> Lees verder

Praktisch leidinggeven

Nieuwsgierig naar de essentiële vaardigheden in het leidinggeven? En meer inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en verbeterpunten?
> Lees verder

Coachend leidinggeven

Hoe geef je mensen meer eigen verantwoordelijkheid en versterk je hun leervermogen? Vergroot je inzicht en vaardigheden in het effectief coachen van medewerkers in relatie tot de te behalen doelstellingen.
> Lees verder

Leidinggeven aan oudere werknemers

Hoe breng je de drijfveren van oudere werknemers in kaart en benut je optimaal de verschillende talenten die zij hebben.
> Lees verder

Authentiek leiderschap

Wil je als ervaren manager je persoonlijk functioneren verdiepen?
> Lees verder

Leidinggeven aan teams

Meer zicht op je rol als leidinggevende van een (project)team? Je krijgt handvatten en leert vaardigheden toepassen om de effectiviteit van je team te vergroten.
> Lees verder

Informeel beïnvloeden

Wil je makkelijker draagvlak krijgen voor jouw idee├źn, plannen en adviezen? De training Informeel Beïnvloeden geeft je inzicht in jouw persoonlijke stijl en leert je om effectiever anderen te beïnvloeden.
> Lees verder

Executive coaching

Executive coaching is bedoeld voor managers, directeuren en ondernemers die behoefte hebben aan een sparringpartner en een klankbord.
> Lees verder