Wat is talent? Lees het in de special van MijnZakengids.nl

Wat betekent talent voor jou? Worden talenten van medewerkers in jouw organisatie optimaal gebruikt? Lastige vragen misschien. Talent is namelijk een abstract begrip, er zijn dan ook vele definities.

Wij geloven dat iedereen talenten heeft. Talenten kun je zien als de wortels van een boom. De vruchten zijn het gedrag dat mensen laten zien. Als talenten goed worden benut, dan zie je dat een medewerker met veel plezier werkt, gemotiveerder is én meer succes in het werk heeft! En dat draagt positief bij aan de organisatiedoelstellingen.

Special talentmanagement

Als experts in talentontwikkeling zijn we trots dat we zijn gevraagd om mee te werken aan een special over Talentmanagement op MijnZakengids.nl. In deze special geven verschillende professionals hun visie op talent, talentontwikkeling en talentmanagement.
Prof. dr. Lidewey van der Sluis, hoogleraar strategisch talentmanagement aan o.a. de Nyenrode Business Universiteit, vertelt bijvoorbeeld over talent en de benaderingswijzen van talentmanagement.

 

En wij? In deze special vertellen wij hoe je talent bij je medewerkers kunt ontdekken. Maar ook over welke vaardigheden het management moet beschikken om die talenten van medewerkers ook echt te kunnen benutten.

 

Een boeiende special, als je het ons vraagt. We delen deze dan ook graag met jou: www.mijnzakengids.nl/benut-talent-medewerkers

Online training: Ontdek je Talent!

Wát is dan het talent van jou, of van je teamleden? En hoe kun je dat benutten? In onze online training Ontdek je Talent! volg je een aantal concrete stappen om jouw talenten op te sporen. Praktische oefeningen geven je meer zicht op sterke punten, het Persoonlijk Talentenprofiel aan het einde van de training geeft inzicht in de werkgebieden die het best passen bij jouw talenten. Of die van je medewerker. Je kunt je medewerkers deze online training bijvoorbeeld aanbieden voorafgaand aan een ontwikkelgesprek. Zo leg je de verantwoordelijkheid bij je medewerker en ben jij de coach.

De online training kost normaal € 99,- incl. btw per werknemer, met de actiecode voor MijnZakengids.nl kost de training tot 31-12-2017 € 79.- incl. btw.

Lees meer over de training

Meer weten?

Wil je meer weten over talentmanagement, onze visie én opleidingen daarop? Bel of mail ons, dan komen we graag langs!


Wendel Greve 06-55 16 32 85
Yvonne 't Hart 06-46 33 24 82
info@greve-hart.nl